Onze Merken - Kjelvik Scandinavian ClothingKjelvik is een Scandinavisch kleding merk met een ruime, concurrerend geprijsde outdoorcollectie.

Bij de ontwikkeling van de producten van Kjelvik houdt men rekening met de strenge Scandinavische winters en de milde zomers, waarbij wind-, waterbestendigheid en luchtdoorlatendheid belangrijke aspecten zijn. Deze aspecten zijn ook onmisbaar voor alle kustgebieden en daarom past het ook zo goed binnen onze collectie. Twee keer per jaar, in de zomer en in de winter, bieden we een nieuwe collectie aan van Kjelvik. Deze wordt volledig door hen in eigen beheer ontwikkeld met modern design en hoogwaardige materialen, waarbij comfort voorop staat. Tegenwoordig wordt deze Scandinavische kledinglijn verkocht in 5 landen, dit zal binnenkort worden uitgebreid.

 

picture

 

 

picture

 

 

picture

 

picture

 

picture

 

picture

 

Het Weer

Weersverwachting
Renesse

Vacatures

• Momenteel geen vacatures

Openingstijden

Wij zijn vanaf pasen t/m 1 november altijd 7 dagen per week geopend. Voor de actuele openingstijden check onze Facebookpagina: Renesse, Domburg, Oostkapelle / Zoutelande of neem telefonisch contact op met de winkel.

Contact

Downtown Mode
Lange Reke 4
4325 AA Renesse
T. 0111 468 358
E. renesse@downtownmode.nl
W. www.downtownmode.nl