Onze Merken - Enjoy Women's WearAls er 1 merk is waar we veel vaste klanten voor hebben dan is het Enjoy.

Enjoy staat voor een betaalbare collectie voor een moderne vrouw.
Ze kiest voor een modieus beeld zonder concessies te doen aan maat en pasvorm. Elk seizoen werken we met de nieuwste trends en vertalen deze naar een mooi commercieel beeld. Dit resulteert in een nieuwe frisse collectie per seizoen en twee รก drie tussencollecties in het seizoen.

Enjoy staat voor kleur.
Ze werken per seizoen met een basis kleurkaart, zowel in alle basisartikelen als in tops, brei en prints. Hierdoor zijn alle artikelen binnen de gehele collectie makkelijk te combineren. Ook tijdens het seizoen kunnen we snel inspringen op nieuwe kleurtrends.

Enjoy staat voor kwaliteit.
Door intensieve samenwerking met leveranciers kunnen ze een goede kwaliteit waarborgen. Voortdurend zijn ze op zoek naar de beste kwaliteiten en houden ze de pasvorm in de gaten. Door te luisteren naar hun klanten en de nieuwste ontwikkelingen te volgen worden de trends vertaald in een draagbaar concept, het hele seizoen door.

 

picture

 

 

picture

 

 

picture

 

picture

 

picture

 

picture

 

Het Weer

Weersverwachting
Renesse

Vacatures

• Momenteel geen vacatures

Openingstijden

Wij zijn vanaf pasen t/m 1 november altijd 7 dagen per week geopend. Voor de actuele openingstijden check onze Facebookpagina: Renesse, Domburg, Oostkapelle / Zoutelande of neem telefonisch contact op met de winkel.

Contact

Downtown Mode
Lange Reke 4
4325 AA Renesse
T. 0111 468 358
E. renesse@downtownmode.nl
W. www.downtownmode.nl